www.siivikkalankayttokoira.fi

Koiria ja koiraurheilua
MEIDÄN TUOTTEILLAMME

Oli koirasi sitten kotikoira, metsästy-tai palveluskoira, viranomaiskäytössä oleva työkaveri, tai näyttelykehien kunkku. Valikoimistamme löydät testatut ja parhaiksi havaitut tuotteet niin koiralle kuin ohjaajalle, parhaiden tulosten saavuttamiseksi!

Tiedotteet

Huom!

Verkkokauppamme maksutapavalikossa teknisiä ongelmia! 

Toimitamme kaikki tuotteet postiennakolla tai laskulla, poislukien varastonoudot ja suoraan asiakkaalle toimitetut tuotteet!

Pahoittelemme häiriötä!

Elokuun Tarjous!

Metsästy-ja reenikausi lähenee ja on hyvä varautua kauden koitoksiin!

Tarjoammekin elokuun tarjoustuotteena metsästys- ja reenikauden alkajaisiksi seuraavat tuotteet:

- Lemmikin Ensiapupakkaus hintaan 17,20€ (ovh 19,80)

- Vezer punkkirauta hintaan 6,20€ (ovh 8,99)

- NESTETASAPAINON YLLÄPITÄMISEEN- JT Glucoserum 10 X 50 GR hintaan 33,20€ (ovh 37,90)

Tarjoustuotteita tilatessasi tee normaali tilaus verkkokaupasta, soita tai lähetä sähköpostia.  
MYYDYIMMÄT TUOTTEET

 

Kokoelmat

 

Lenda ja L-UNICO Koiranruokasarja !

Uusi koiranruokasarja auttaa lemmikkiäsi voimaan paremmin! 

Valikoimistamme löydät varmasti juuri sinun koirallesi sopivan vaihtoehdon tarpeeseesi. L-Unico sarjasta löydät nyt myös suuremmat 20kg pakkauskoot. Suuremmat pakkauskoot tarjoavat laadukkaan mutta erittäin edullisen ja täysipainoisen ravinnonlähteen koirallesi.

Lenda ja L-Uniko tuotteet ovat euroopassa valmistettuja, erittäin tarkat laatuvaatimukset täyttäviä koiranruokia. Myymmekin kaikki ruokamme makutakuulla! Mikäli ruoka ei maistu, voit palauttaa sen veloituksetta takaisin!


Kehno tai epätasapainossa oleva ruokavalio voi altistaa koirasi tulehduksille ja sairauksille sekä aiheuttaa väsymystä, apatiaa, ilottomuutta ja turkin elottomuutta. L-Unicon tuotteet on kehitetty tasapainoisiksi ja laadukkaiksi, jotta koirasi olisi täydellisesti ravittu ja nauttisi ruoastaan.Resepteissä ei käytetä vehnää, kauraa, ruista tai maitotuotteita, joiden on todettu aiheuttavan koirille paljon intoleranssia ja allergioita. Tuotteet ovat myös GMO-vapaita, niissä ei käytetä säilöntäaineita eikä keinotekoisia väriaineita. L-Unico tarjoaa parasta ravitsemusta koirallesi varmistaen koiran terveyden ja elinvoiman koko sen elämän ajan. Terveellisten ja maistuvien ainesosien ansiosta koirassa huomaa näkyvän muutoksen.

LENDA koiranruokasarja, kun vaadit enemmän!

Lenda ruuat painivat Super Premium luokassa ja ovat hinta laatusuhteelta, euroopan parasta! Mikäli koirasi saa oireita ruuastamme, lunastamme säkin takaisin! 

Kaikilla myymillämme tuotteilla makutakuu! 

Kehno tai epätasapainossa oleva ruokavalio voi altistaa koirasi tulehduksille ja sairauksille sekä aiheuttaa väsymystä, apatiaa, ilottomuutta ja turkin elottomuutta. Lenda tuotteet on kehitetty tasapainoisiksi ja laadukkaiksi, jotta koirasi olisi täydellisesti ravittu ja nauttisi ruoastaan.Resepteissä ei käytetä vehnää, kauraa, ruista tai maitotuotteita, joiden on todettu aiheuttavan koirille paljon intoleranssia ja allergioita. Tuotteet ovat myös GMO-vapaita, niissä ei käytetä säilöntäaineita eikä keinotekoisia väriaineita.

www.siivikkalankayttokoira.fi