www.siivikkalankayttokoira.fi

SILMIEN PUHDISTUKSEEN- JT Hypoclorine Eye Care 60ML

JT Hypoclorine on tuote silmien puhdistukseen ja sanitointiin.

Tuotetta voidaan käyttää mm:

Sidekalvontulehdus

Luomien haavat ja haavaumat

Sidekalvon haavautumat

Silmäleikkauksien haavanhoito

KOOSTUMUS:
AKTIIVINEN KLOORI: syntyy vaikutuspaikalla hypokloorihapokkeen ja natriumhypokloriitin välisestä reaktiosta, 240 ppm. Apuaineet ad 100.
Valmisteen kuvaus: tarkoitettu kotieläinten silmien puhdistamiseen ja hygieniaan. Sen antimikrobinen vaikutus kattaa 99,9 % mikrobeista.
Ominaisuudet: Vaikuttaa gramnegatiivisia ja grampositiivisia bakteereita sekä viruksia, sieniä ja hiivoja vastaan. Eliminoi bakteerien tuottamia hajuja. Neutraali pH.
TÄRKEÄÄ: Älä käytä yhtä aikaa minkään muun paikallisesti käytettävän valmisteen kanssa. Jos tarvitset lääkärin apua, näytä hänelle valmisteen etikettiä tai pulloa ja kysy neuvoa myrkytyskeskuksesta.
Säilytys: Säilytä pakkaus tiukasti suljettuna kuivassa, raikkaassa ja hyvin tuuletetussa tilassa. Säilytä huoneenlämmössä (25 °C). Säilytä suljetussa alkuperäispakkauksessa suorasta auringonvalosta ja lämmöstä suojassa. Ei saa jäätyä.
Espanjan viranomaisten rekisteröimä biosidi. [Biocida notificado al Servicio de Biocidas SGSAL del Ministerio de Sanidad en cumplimiento de la Disposición Transitoria 2ª del RD 1054/2002 Gestión de envases: Desechar el contenido/los recipientes de acuerdo con las regulaciones locales.]
TAPPAA BAKTEEREJA - SIENIÄ - INAKTIVOI VIRUKSIA
Käyttöohje: • Levitä riittävä annos valmistetta alueelle (iho, suu, silmäluomet, ulkokorva ym.) • Sumute on käyttövalmis ilman laimennusta. • Hoidettua aluetta ei tarvitse huuhdella.

10,50 €
www.siivikkalankayttokoira.fi